Artikelen

Wil je meer informatie over dyslexie, dyslexie in het werk of in je studie, onze visie op dyslexie en tips over hoe ermee om te gaan? Lees dan onderstaande artikelen.

Dynamika publiceert af en toe zelf artikelen. Er worden ook steeds meer artikelen over ons gepubliceerd. Daarnaast plaatsen we hier ook artikelen van collega's of professionals met eenzelfde of aanvullende visie op dyslexie. Allen zijn hieronder te vinden.

Dyslexie in het algemeen:‚Äč

Faalangst en dyslexie:

Dyslexie in het onderwijs:

Over conceptueel denken / beelddenken:

  • Erken je kwaliteiten. 2014: Interview met Sjan Verhoeven door Nel Hofmeester in het Tijdschrift van de Vereniging Woortblind, bewaarnummer 2.
  • Beelddenken: normaler dan je denkt! 2014: We staan niet alleen in onze visie over een andere leer- en denkstijl van onder andere dyslectici. Dit artikel legt deze leerstijl goed uit en put daarin ook uit ons tweede boek.

Dyslexie en Cranio-sacraaltherapie:

Dynamika / Sjan Verhoeven in het zonnetje:

Recensies:

Solliciteren:

  • Beter niet in een rode bikini op LinkedIn: Sollicitatietips en een Stappenplan voor je LinkedIn profiel. Bron: NRC.NEXT resp. 13 juli 2016 en 13 januari 2016. Niet speciaal voor dyslectici, wel heel handig als je vooruit wilt in je carrière.