Je examens voorbereiden met video's - Kortingactie!!

DigistudiesDigistudies is een digitaal platform waar uitlegvideo’s op staan van álle examenonderwerpen van VMBO-T, HAVO en VWO. Het is opgericht door Micha Proper die zelf ADD heeft. Daardoor kon hij zich moeilijk concentreren op het lezen van lange stukken tekst. Hij zag om zich heen dat andere leerlingen met AD(H)D of dyslexie kampten met hetzelfde probleem. Uitlegvideo’s op YouTube bleken de perfecte oplossing. Toen Proper eindexamens deed was er echter nog geen alles overkoepelend videoplatform met video’s over alle eindexamenonderwerpen. 

“Ik zag dat veel mensen om mij heen ook behoefte hadden aan video’s in plaats van boeken en dacht, als het nog niet bestaat dan moet ik het zelf maar doen”. 

Zo is Digistudies ontstaan. Het begon als kleinschalig project op YouTube, maar inmiddels is Digistudies een bedrijf met 10+ werknemers, 800+ uitlegvideo’s, 50+ aangesloten scholen en 10.000+ gebruikers. Het platform is initieel opgericht voor leerlingen met dyslexie en AD(H)D, maar blijkt in de praktijk door allerlei soorten leerlingen gebruikt te worden. 

Het platform is een videobibliotheek van álle onderwerpen die je moet kennen voor School- en Centrale examens.
 
Voor Dynamika heeft Micha Proper een speciale actie opgezet: een Gratis vak per leerling en korting voor andere nog aan te schaffen vakken.

  • Als je graag gebruik wilt maken van het gratis vak, neem dan even contact op met micha@digistudies.nl, hij maakt met alle plezier een account voor je aan.
  • Als je gebruik wil maken van korting op andere vakken, vul dan de kortingscode “dynamika” in bij het betaalproces op digistudies.nl en krijg 25% korting!!

« terug naar overzicht